22:52:50

Katastar i zemljišnik

News
Dobrovoljno darivanje krvi PDF  | Print |
Tuesday, 29 December 2009 12:04

Dana 31. studenog 2009. u organizaciji Crvenog Križa grada Makarske provelo se dobrovoljno darivanje krvi u mjestu Podgora i to u prostorijama hotela „Natali“.
Akcija darivanja je bila vrlo uspješna.

Read more...
 
Djed Božićnjak darivao djecu PDF  | Print |
Tuesday, 29 December 2009 10:43

14. prosinca u organizaciji općine Podgora, na Trgu Don Mihovila Pavlinovića u Podgori održana je prigodna svečanost za mališane sa područja općine.
U posjet je došao Djed Božičnjak ili tiga Djed Mraz, te djecu iz vrtića i 1. razreda osnovne škole darivao lijepim poklonima.

Last Updated on Tuesday, 29 December 2009 11:45
Read more...
 
Poziv za iskazivanje interesa korištenja JPP PDF  | Print |
Friday, 18 December 2009 12:25

Poziv za iskazivanje interesa korištenja javno  prometnih površina Općine Podgora i koncesija na pomorskom dobru na području Općine Podgora  u 2010.god.

Dosadašnjim i budućim korisnicima djelatnosti na javnim površinama Općine Podgora, upućujemo poziv za iskazivanje interesa za korištenjem određenih prostora na javno prometnoj površini Općine u svrhu obavljanja različitih djelatnosti u sezoni 2010.

Navedena prijava iskazivanja interesa mora biti dostavljena u pismenom obliku ili putem e-maila ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ).

Detaljnije

 

Last Updated on Wednesday, 20 January 2010 06:32
 
OBAVIJEST ZA KUPNJU GROBNICA PDF  | Print |
Friday, 18 December 2009 11:39

Odlukom Općinskog vijeća Općine Podgora počinju radovi na proširenju novog groblja u Podgori, te izgradnja novih grobnica
Obavještavaju se mještani koji su izvršili predbilježbu za kupovinu grobnice na novom groblju u Podgori da što hitnije dođu u prostorije Općine Podgore, u svezi potpisivanja kupoprodajnog predugovora  i uplate prve rate za predbilježenu grobnicu.

Ovim putem se također pozivaju mještani koji do sada nisu napravili predbilježbu za kupovinu grobnice da to mogu učiniti u prostorijama Općine Podgora.

Informacije na tel. 603 – 955 ; 625 - 299 

SRETAN BOŽIĆ I NOVU  GODINU

Načelnik :  Ante  Miličić

 
Obavijest umirovljenicima PDF  | Print |
Friday, 18 December 2009 11:38

OBAVIJEST DRAGIM UMIROVLJENICIMA OPĆINE PODGORA

Odlukom Općinskog vijeća Općine Podgora odobrava se isplata božićnog poklona u iznosu od 100 kn.
Mole  se svi UMIROVLJENICI sa područja Općine Podgora, čija mirovina ne prelazi iznos od 2000 kn da dođu u prostorije Općine Podgora i preuzmu božićni poklon u iznosu od 100 kn.
Prilikom preuzimanja božićnog poklona potrebito je pokazati posljednji odrezak mirovine iz kojeg se vidi da je iznos mirovine jednak ili manji od 2000 kn, te donijeti osobnu iskaznicu kojom se potvrđuje identitet.

Informacije na tel. 603 – 955 ; 625 - 299 

SRETAN BOŽIĆ I NOVU  GODINU

Načelnik: Ante  Miličić

 
PORODILJNE NAKNADE PDF  | Print |
Friday, 18 December 2009 11:30

OPĆINA PODGORA  POMAŽE NOVOROĐENU DJECU

Prvi put od osnivanja Općina Podgora počinje pomagati mlade roditelje i rodilje u svrhu povećanja nataliteta i očuvanja obitelji kao najvažnijeg segmenta društva općini Podgora.
Tako prema odluci općinskog Vijeća od 03. prosinca 2009. godine sva novorođena djeca rođena od 01. siječnja .2009. god , uz uvjet da barem jedan od roditelja ima prijavljen boravak najmanje 5 godina na području općine Podgora. imaju pravo novčanu naknadu za opremu novorođenog djeteta i to:
- za prvo dijete roditelja podnositelja zahtjeva 2.000,00 kuna jednokratno;
- za drugo dijete roditelja podnositelja zahtjeva 4.000,00 kuna jednokratno;
- za treće dijete roditelja podnositelja zahtjeva 4.000,00 kuna godišnje, u razdoblju od tri kalendarske godine
- za četvrto i svako daljnje dijete roditelja podnositelja zahtjeva 4.000,00 kuna godišnje, u razdoblju od šest kalendarskih godina
Detaljne informacije na tel ureda pročelnika Općine 021/603-953

Odluka o pomoći za opremu novorođenog djeteta (PDF)Last Updated on Friday, 18 December 2009 11:37
 
Štovane mještanke i mještani!

Dobrodošli na službene stranice Općine Podgora. Ova internetska stranica napravljena je prvenstveno za Vas dragi mještani Podgore, Drašnica, Igrana i Živogošća. Namijenili smo je boljoj  komunikaciji općinske uprave i Vas, ali i svih onih koji su zainteresirani za događanja  i novosti iz Vaše Općine.

Također, želimo da ova stranica bude relevantan izvor informacija i svježih vijesti iz naše Općine, kako bi i ovim putem promijenili dosadašnju praksu netransparentnosti rada. Stalno informiranje javnosti o radu općinske uprave i svih službi,  ustanova i tvrtki koje su u funkciji razvoja i poboljšanja kvalitete života i rada u Općini Podgora bilo je jedno od predizbornih obećanja mene i mojih suradnika.

Unaprijed se ispričavamo u koliko primijetite određene nedostatke ili greške na stranicama, te Vas molimo da nas o istim obavijestite kako bismo iste ispravili na obostrano zadovoljstvo.
Veselilo bi nas da Vaše primjedbe, pitanja, kritike, ideje o daljnjem razvijanju ove stranice dobijemo u što većem broju, kako bi ovu stranicu napravili što bolju.

Načelnik Općine Podgora
Ante Miličić

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 8 of 8